24/02/22

Καινοτομώ: Ε6.1-6.2-6.3

Ταινία μικρού μήκους πρότεινε σήμερα η Κάμπια να παρακολουθήσουμε. Κι έπειτα μας ζήτησε να δώσουμε τον δικό μας τίτλο στην ταινία, σημειώνοντάς τον εδώ


Κι αφού αντεπεξήλθαμε σ' αυτά, ανταποκριθήκαμε και στο διαδραστικό βίντεο που μας είχε φτιάξει για να κατανοήσουμε περισσότερο την ταινία. Μάλλον ήταν εξαιρετικά σημαντικό το θέμα. Μάλλον η κάμπια μας αγαπάει πολύ τα ρομπότ. Είμαι σίγουρη ωστόσο ότι θα ευχαριστήθηκε από τις ενδιαφέρουσες απόψεις μας.


Εμείς πάντως, για να την ευχαριστήσουμε και να δείξουμε πως καταλαβαίνουμε τη σημαντικότητα που και η ίδια δίνει στα ρομπότ, φανταστήκαμε ότι ήμαστε ρομπο-δημιουργοί του μέλλοντος, συγκεκριμένα του 2222, και περιγράψαμε πώς θα ήταν οι ρομπο-δημιουργίες μας. Οι περιγραφές μας σε τούτον τον καμβά.


Αύριο θα κατασκευάσουμε και τα ρομπότ μας, θα ενημερώσουμε τούτη την ανάρτηση και θα τα αναρτήσουμε και στο padlet


 








Σημείωση 1: Το εντυπωσιακό ήταν ότι όλα τα (παρόντα) Αλφαενάκια σχεδίασαν προσχέδιο σε χαρτί, χωρίς να έχουν τέτοια οδηγία.

Σημείωση 2: Τελικά αφιερώσαμε δύο ώρες γιατί ήμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και αυτό δε γίνεται να το διακόψουμε για κανένα σχολικό εγχειρίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκύλος στον Δρόμο

    Μια ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση από τον Δήμο Ηρακλείου, στο μικρό κηποθέατρο, Μάνος Χατζιδάκις, το Σάββατο, 11.06.22 στις 20.30. Περι...