18/11/21

Ευ ζην - Ε4: "Διατροφικές συνήθειες" - 1η

Σας αφήνω εδώ ένα ερωτηματολόγιο που ξεκίνησα, αλλά δεν πρόλαβα να το ολοκληρώσω. Είχα να κάνω τις αναλύσεις μια άλλης έρευνας... Μπορείτε, σας παρακαλώ, να προσθέσετε εσείς τις κατάλληλες ερωτήσεις σε κάθε ενότητα; 

Α! Και πού είστε, παιδιά! Τι θα λέγατε αν αυτό το ερωτηματολόγιο το απαντούσαν οι μαθητές όλου του σχολείο μας; Σκεφτείτε έναν τρόπο για το πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. 

 Ευχαριστώ και θα τα πούμε σύντομα! 

Ανρί

1 σχόλιο:

Μαριλία είπε...

Ανρί μου,

ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες για συνεργάτες στην έρευνά σου. Ευχαριστούμε και που έκανες τόση δουλειά για να αφήσεις ημιδομημένο το ερωτηματολόγιό σου, όμως τα παιδιά, τελικά, δεν έδειξαν μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον. Συνεπώς, Ανρί μου, λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σ' αυτό.

Μπορούμε, αν θέλεις, να σου πούμε ότι η εικόνα που διάλεξες για το ηλεκτρονικό σου ερωτηματολόγιο είναι καταπληκτική και απόλυτα ταιριαστή με το θέμα της έρευνας. Μπορούμε να σου πούμε για κάθε μυρμηγκάκι που έχει απεικονιστεί πάνω, σκέψεις γιατί το μπισκότο είναι δαγκωμένο, υποθέσεις μας για τον ρόλο κάθε μυρμηγκιού, συμπεράσματα για την κάμπια του μήλου... Δεν μπορούμε όμως να σκεφτούμε ερωτήσεις σχετικές το θέμα των διατροφικών συνηθειών μαθητών.

Ανρί, αν χρειαστείς βοήθεια στην έρευνά σου, μπορώ να δεσμευτώ προσωπικά ότι θα σε βοηθήσω. Αν πάλι αποφάσισες να ασχοληθείς με άλλους τομείς έρευνας που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον σου εύχομαι καλή επιτυχία και δηλώνω ξεκάθαρα στη διάθεσή σου.

Με αγάπη,
η δασκάλα του Α1

Σκύλος στον Δρόμο

    Μια ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση από τον Δήμο Ηρακλείου, στο μικρό κηποθέατρο, Μάνος Χατζιδάκις, το Σάββατο, 11.06.22 στις 20.30. Περι...